Ledig tjänst- Utbildare/ Examinator OFP

Nu söker vi dig som är eller har varit nivå-3 certifierad inom oförstörande provning. Önskvärt om du dessutom har en ingenjörsutbildning inom maskinteknikområdet eller motsvarande.

NDT Training Center AB utbildar och certifierar personal inom oförstörande provning (OFP) och fordonsbesiktning (FBT). Inom området oförstörande provning har företaget varit aktivt i snart 50 år och är ackrediterade av myndigheten Swedac som personcertifieringsorgan enligt ISO/IEC 17024:2012.
Hos NDT står vår personal inför ett generationsskifte. Idag är vi ett 20-tal anställda i tätt samarbete med ca 30 specialistkonsulter. Certifieringsverksamheten OFP består av totalt nio auktoriserade examinatorer inklusive certifierare. Huvudkontoret ligger i Västerås, men arbetet bedrivs på många orter runt om i landet.

NDT är marknadsledande inom Sverige och har de bredaste certifieringsprogrammen inom OFP och FBT. Specifikt för OFP-området är företaget ackrediterat inom metoderna visuell kontroll (VT), penetrantprovning (PT), magnetpulverprovning (MT), induktiv provning (ET), radiografisk provning (RT), ultraljudsprovning (UT) samt specialteknikerna digital röntgen (DRT), och ultraljud phased array (PAUT).

Beroende på din bakgrund och erfarenhet kan dina uppgifter och ansvar anpassas inom områdena utbildning och certifiering. Eftersom vår personal på NDT TC står inför ett generationsskifte finns stora möjligheter att ta ett större ansvar då tiden är mogen.
Du kommer att arbeta tillsammans med erfaren personal inom utbildning och certifiering där utbildningsformer och certifieringskrav ständigt utvecklas och förändras.

Vi söker dig som är eller har varit nivå-3 certifierad i minst två metoder. Önskvärt är om du har en ingenjörsutbildning inom maskinteknikområdet eller liknande. Personliga egenskaper som efterfrågas är att du brinner för utveckling, har ett analytiskt och strukturerat arbetssätt, gillar att ta initiativ, kommunicera och samarbeta.
Placeringsorten är Västerås men räkna med möjligheten att arbeta på distans två till tre dagar per vecka. Resor förekommer inom och utom Sverige.

Vid intresse skicka din ansökan med CV och personligt brev senast 2023-10-01: VD, Jonny Lindblom via mailadress jonny.lindblom@ndttraining.se

Ansökningarna kommer att hanteras fortlöpande.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Jonny Lindblom- VD
jonny.lindblom@ndttraining.se

Ulf Krouthén- Certifieringsansvarig OFP
ulf.krouthen@ndttraining.se

Go to Top