Rapport från ECNDT i Göteborg

Årets upplaga av ECNDT genomfördes i Göteborg 11-15 juni. Den samlade bilden från oss på NDT Training Center är att arrangören verkligen lyckats med att skapa en perfekt konferens med ett gediget tekniskt program, med ett stort antal deltagare och utställare från hela världen. I anslutning till konferensen fanns en både stor och välbesökt utställning på Svenska Mässan.

Hela konferensen, med fler än 500 föredrag, avspeglade den fortsatt mycket snabba utvecklingen inom området NDT (oförstörande provning). I vår egen utställningsmonter visade vi bland annat vårt uppgraderade e-learningsystem som skapar fantastiska möjligheter för ett effektivt och flexibelt lärande.

NDT Training Centers VD, Jonny Lindblom, höll även ett föredrag om den tvååriga utbildningen till inspektions- och provningsingenjör som väckte stort intresse, inte minst internationellt. Ulf Krouthén som ansvarar för certifieringar på NDT Training Center medverkade i OFP SIS- och ISO-kommittéerna som passade på att ha sammanträden i anslutning till mässan.

Det händer mycket inom vårt område just nu och jag tycker det är skönt att se och säkerställa att NDT Training Center hänger med i svängarna. Mer information om tekniska nyheter och uppdatering av provningsmetoder kommer under hösten. Kontakta oss gärna här om du vill veta mer.

Varma sommarhälsningar från alla oss på NDT Training Center!

Jonny Lindblom, VD

 ECNDT-mingel  ECNDT-mingel2  ECNDT-monter

Go to Top